Fijn dat je hebt besloten om ons te contacteren voor het bouwen en beheren van je website! Hier kan je vrijblijvend je nieuwe website aanvragen.
Waarschijnlijk heb je ondertussen de informatie op onze website doorgenomen en heb je een zicht op de diensten die we aanbieden en hoe we te werk gaan.

Om er voor te zorgen dat jouw en onze tijd goed besteed wordt zouden we je willen vragen onderstaande punten even door te nemen alvorens je aanvraag in te dienen. Zo zijn we zeker dat we goed van start kunnen gaan.

DOEL

We gaan er vanuit dat je al eens hebt nagedacht en een reden of een doel hebt om een nieuwe (of vernieuwde) website te laten maken.

COMMUNICATIE

Indien nodig brengen we ter plaatse een bezoekje voor een eerste afstemming. Daarna werken we liefst via e-mail, telefoon of een online dienst zoals Skype of Zoom.

AFSTEMMING

We houden geen nutteloze besprekingen, maar zijn to-the-point en verwachten tijdig feedback van jou tijdens de ontwikkelingsfase van je website.

MANAGED WP HOSTING

Websites die we ontwikkelen plaatsen we op geoptimaliseerde managed WordPress hosting met vele voordelen, waarvoor je een maandelijks abonnement betaalt.

B2B

We werken voornamelijk samen met vzw's (non-profits), KMO's en zelfstandigen. Particulieren kunnen we meestal geen meerwaarde bieden.

BUDGET

Een goede website is een investering. De basisprijs van een standaard website is €1250 en loopt op volgens functionaliteit. Het maandabonnement start aan €49/maand.

Kan je je vinden in bovenstaande punten? Perfect, wij ook!
Dien je aanvraag vrijblijvend in via onderstaande link en we contacteren je spoedig.

(Momenteel nemen we geen projecten aan voor grote e-commerce sites
met vele honderden of duizenden producten,
en ook geen overheidsopdrachten.)

Al onze websites worden gebouwd met WordPress.