Met onze WordPress Support Service nemen we je alle zorgen voor het beheer van je site uit handen!

Je koopt deze service aan voor één of meerdere uren aan een voordelige prijs. In blokken van 10 minuten gebruiken we deze beschikbare tijd om aanpassingen, optimalisaties en correcties uit te voeren aan je website op jouw vraag.

Dit krijg je onder andere bij WordPress Support:

  • Aanpassingen aan het ontwerp (layout) van je site.
  • Aanpassingen aan de functionaliteit (code) van je site.
  • Aanpassingen aan de inhoud (tekst, afbeeldingen,...) van je site.
  • Optimalisatie van afbeeldingen op je site.
  • Verwijderen van malware en herstellen van een gehackte site.
  • Ondersteuning voor gebruik van het CMS en de pagebuilder.
  • Grondige kennis van jouw website, voor een optimale samenwerking.

We leveren veel meer dan website ondersteuning.
We voorzien de tools en kennis om je site te laten groeien.

AANPASSING ONTWERP

Wijzigingen aan de layout van je website kunnen bijvoorbeeld bepaalde elementen extra in de verf te zetten. Dergelijke aanpassingen kunnen we in samenspraak uitvoeren.

SITE OPTIMALISATIE

Zelf aanpassingen uitgevoerd maar niet helemaal tevreden of overtuigd? We kunnen die voor jou fine-tunen en optimaliseren zodat je site het beste resultaat behaalt.

AANPASSING FUNCTIONALITEIT

Een wijziging van je contactformulier nodig? Een inschrijvingsmodule voor een nieuwsbrief toevoegen? De functionaliteit van je site kan door ons worden aangepast.

VOORDELIG

Je krijgt een mooie korting als je meerdere uren aankoopt. En daar bovenop nog eens 10% korting voor klanten die onze Managed WordPress Hosting afnemen!

AANPASSING INHOUD

Geen tijd of zin om zelf met de WordPress editor en pagebuilder aan de slag te gaan? Wij kunnen jouw updates voor de inhoud van je website uitvoeren.

OVERZICHTELIJK

Je krijgt een rapport van de uitgevoerde taken en de tijd die nog beschikbaar is in je WordPress Support Service. Voor grotere werken maken we een afzonderlijke offerte.

ONZE WORDPRESS SUPPORT SERVICE PRIJZEN

Je koopt de WordPress Support Service aan voor minimaal 1 uur. Wanneer taken worden uitgevoerd worden de beschikbare uren opgenomen in blokken van 10 minuten. Aangekochte uren blijven één jaar geldig.
Onze standaardprijs is €75 (excl. BTW) per uur. Als je 5 uren of meer aankoopt krijg je hierop 5% korting, als je 10 uren of meer aankoopt krijg je hierop 10% korting.
Klanten die onze Managed WordPress Hosting afnemen krijgen bijkomend 10% korting op deze WordPress Support Service prijzen!

Onze WordPress Support Service kan aangekocht worden door klanten die hun website bij TONYX lieten ontwikkelen (en hosten) maar ook door wie reeds elders een bestaande website heeft.
In het laatste geval zullen we mogelijks eerst voorstellen om je website te verhuizen naar onze performante Managed WordPress Hosting. Ervaring leert ons namelijk dat we niet altijd een optimale service kunnen leveren als je site bijvoorbeeld gehost wordt op een minder kwalitatief hosting platform of als je niet voldoende rechten hebt om de omgeving technisch en functioneel te beheren.

KLAAR VOOR EEN WEBSITE ZONDER ZORGEN?

Vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in.

Heb je reeds een WordPress website?

Maar je ondervindt problemen met het beheer, regelmatig onderhoud, uitvoeren van aanpassingen,...?
Laat het ons weten en we bekijken hoe we je hiermee kunnen helpen.
TIP: We verhuizen je WordPress website gratis naar onze performante hosting!