WordPress webdesign bij TONYX staat voor professionele responsieve websites die je klanten aanspreken.

Met onze oplossingen is het aanpassen van inhoud op je site eenvoudig. Maar ook dat kan je aan ons overlaten als je wil.

Na de oplevering van je website laten we je niet in de kou staan, maar kunnen we zorgen voor continue updates en aanpassingen. Van een zorgeloze full service gesproken!

Belangrijke aspecten van onze webdesign diensten:

  • Het robuuste WordPress CMS als onderliggende motor.
  • Een gebruiksvriendelijke pagebuilder voor aanpassingen van de inhoud.
  • Steeds in combinatie met onze Managed WordPress Hosting voor continue technisch onderhoud van je website.
  • Met optioneel WordPress Support (websitebeheer) om de inhoud en layout van je site door ons te laten aanpassen.
  • Responsive design (goede weergave op PC, tablet, smartphone,...).
  • SEO-optimalisatie (zoekrobotvriendelijk).
  • De mogelijkheid voor meertalige websites met eenvoudig beheer van de talen.
  • Persoonlijke, no-nonsense aanpak.
  • Geen urenlange besprekingen, maar to-the-point communicatie.
  • Duidelijke afspraken rond oplevering en betaling.

Onze WordPress webdesign diensten richten zich op slimme ondernemers die niet alleen een website willen laten maken die hen nieuwe klanten aanlevert, maar ook een oplossing zoeken voor het optimale beheer van hun website.

WORDPRESS INTEGRATIE

We ontwerpen en ontwikkelen websites met WordPress, samen met onze flexibele pagebuilder om de inhoud en structuur eenvoudig aan te passen.

MANAGED WP HOSTING

Met onze geoptimaliseerde WordPress hosting zorgen we voor het technische beheer en onderhoud van je website zoals updates, backups en beveiliging.

ONTWERP OP MAAT

We gebruiken geen kant-en-klare templates maar ontwerpen je website steeds op maat, afgestemd op jouw specifieke situatie en vereisten.

WORDPRESS SUPPORT

We gaan verder dan louter technisch beheer: aanpassingen van de inhoud, de code en het ontwerp van je website kunnen evengoed door ons blijven gebeuren.

RESPONSIVE DESIGN

Bij de ontwikkeling van je website zorgen we voor een goede weergave op verschillende apparaten, zoals computerschermen, tablets en smartphones.

UITGEBREIDE DIENSTEN

We bieden extra diensten aan zoals het ontwerp van je logo of integratie van nieuwsbrieven en e-mailcampagnes volgens het design van je website.

Waarom je website laten maken?

Even vlug zelf een website maken, het kan tegenwoordig met verschillende online diensten aan een lage prijs. Of zo lijkt het toch in eerste instantie.

Al vlug moet je vaststellen dat je met die goedkope oplossing je site toch niet helemaal kan weergeven zoals je wou. Of dat het niet duidelijk is hoe je bepaalde functionaliteiten kan toevoegen. Wat als er maatwerk nodig is? Wat als niemand je site terugvindt?

En hoe zit het met performante hosting, backups en de veiligheid van je website? Hoeveel kostbare tijd besteed je hieraan om achteraf te moeten vaststellen dat je geen stap verder bent gekomen?

Misschien was dat ook jouw eerste keuze. Maar heb je ondertussen gemerkt dat er heel wat meer komt kijken bij de bouw, het beheer en blijvend onderhoud van je website.

Met onze ervaring en kennis van WordPress kunnen we de juiste keuzes maken voor jouw website. Gecombineerd met onze Managed WordPress Hosting bieden we zo een totaaloplossing aan die je alle zorgen voor je website uit handen neemt!

Een professionele website die geregeld wordt onderhouden - inhoudelijk en technisch - zal klanten aantrekken die je omzet en winst doen stijgen. Hiervoor ben je bij TONYX aan het goede adres!

KLAAR VOOR EEN WEBSITE ZONDER ZORGEN?

Vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in.

ONZE WORDPRESS WEBDESIGN PRIJZEN

We bieden een full managed service aan. Enerzijds voor de ontwikkeling van je website en anderzijds het onderhoud van de website, CMS en hosting. Daarom bestaat de investering voor je site steeds uit twee delen:

Een éénmalige prijs voor het ontwerp en de ontwikkeling van je website.
Aangezien er voor elke website verschillende vereisten zijn is het niet mogelijk om zomaar een vaste algemene prijs voorop te stellen.
Dit is onder andere afhankelijk van de gewenste functionaliteit, het gebruik van premium plugins, verregaand maatwerk, diepgaande zoekrobotoptimalisatie, enzovoort.
De basisprijs voor de ontwikkeling van een standaard website is €1250 (excl. BTW).
Als je vrijblijvend een website aanvraag doet kunnen we een juiste prijs bepalen voor jouw specifieke website.

Een terugkerende prijs voor de Managed WordPress Hosting en de support van je website.
Met onze Managed WP Hosting zetten we je site online, koppelen we je domeinnaam, beschik je over e-mailaccounts, zorgen we voor updates van WordPress en plugins, nemen we backups, houden de beveiliging op peil, enzovoort.

We gaan echter verder dan louter technisch beheer. Met onze WordPress Support Service (optioneel, maar sterk aanbevolen) kunnen op jouw vraag aanpassingen uitvoeren aan de inhoud, layout en functionaliteit van je website.

We doorlopen een aantal stappen vanaf de aanvraag voor je website tot de oplevering en het verdere beheer ervan.
De details hebben we opgelijst in ons procesoverzicht.