Hier vind je informatie over de verschillende stappen in ons proces die worden doorlopen van bij de aanvraag tot de oplevering van je website. Dit proces zorgt ten eerste voor duidelijkheid in de voortgang van het project en, nog belangrijker, dat je niet voor verrassingen komt te staan.

1
Aanvraag

Na het indienen van je aanvraag bekijken we hoe die past in onze werkwijze en planning. Daarna nemen we contact met je op. We kunnen dan verder de details overlopen zodat we een duidelijk zicht krijgen op de gewenste functionaliteiten, het doel van je website enzovoort.

2
Offerte

Als we alles hebben afgestemd en alle informatie hebben verzameld kunnen we een correcte offerte opstellen, inclusief de projectscope en timings. De offerte bevat geen verborgen kosten maar een duidelijk zicht op de totale investering voor de ontwikkeling van je website, hosting en support.

3
Sitemap

We maken een sitemap. Die bevat een overzicht van de belangrijkste pagina's van de website en hoe ze aan elkaar gelinked zijn. Zo zijn we zeker dat we geen belangrijke informatie vergeten en de structuur van de website duidelijk is vooraleer we verder gaan.

4
Design

Afhankelijk van het type project maken we voor de belangrijkste pagina's designvoorbeelden. Deze zijn beperkt qua inhoud, maar geven een goed zicht op de indeling van de pagina's en hoe het er uiteindelijk uit zal zien.

5
Ontwikkeling

We starten met de volledige ontwikkeling van de website. Dit zal enige tijd duren. Tussendoor houden we geregeld contact om de voortgang af te stemmen. Als je zelf inhoud hebt voor de website moet die tegen de start van deze stap beschikbaar zijn!

6
Online

Na de ontwikkeling krijg je de mogelijkheid om je nieuwe site en alle functionaliteiten te testen. Na de laatste finetuning kunnen we de website online zetten voor het grote publiek. Mogelijk moeten de eerste weken na oplevering nog enkele puntjes op de i gezet worden, waarvoor we snel het nodige zullen doen.

7
Websitebeheer

We voorzien managed hosting voor je website. Na de oplevering blijven we je website hiermee voorzien van de nodige technische updates.
Maar ook aanpassingen aan het ontwerp en de inhoud van je site kan je optioneel laten uitvoeren met de beschikbare tijd in de WordPress Support Service.

KLAAR VOOR EEN WEBSITE ZONDER ZORGEN?

Vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in.

Al onze websites worden gebouwd met WordPress.