Hier vind je enkele voorbeelden van ons werk rond webdesign.

Opmerking: Niet al deze websites staan momenteel op onze Managed WordPress Hosting met een onderhoudsabonnement en kunnen dus een verlaagde performantie of niet-optimale weergave hebben.

LogoCloud

LogoCloud ontwerpt logo's en een bijpassende huisstijl op maat in overeenstemming met de klant.

De website geeft onder andere informatie over de werkwijze, een portfolio en de mogelijkheid om online een logo te bestellen en te betalen.

mockup logocloud-be

Archibal

De Archibal website maakt samen met een boek deel uit van een educatief project rond biodiversiteit en duurzame keuzes maken, voor kinderen vanaf 3 jaar.

De meertalige website geeft informatie rond het boek, linken naar downloads en bestelinformatie.

mockup archibal-org

SV Zaffelare

Op de website van voetbalclub SV Zaffelare is algemene informatie over de club en van de verschillende ploegen terug te vinden.

Men wilde geen blog onderhouden op de site, maar die automatisch opbouwen uit een feed van de verschillende Facebook pagina's die reeds voor de verschillende ploegen geregeld worden geüpdatet. Dit werd door TONYX uitgewerkt, samen met automatische updates van de wekelijkse stand en scores van de eerste ploegen.

mockup sv-zaffelare-be

Talismanneke vzw

Talismanneke vzw wil het geluk van groot en klein bevorderen. De vereniging probeert haar doel te realiseren via projecten, vormingen, informatie, preventie, animatie, sensibilisatie, publicaties, productontwikkelingen,...

Op de iets oudere maar grafisch sterk uitgewerkte en meertalige website vind je naast een blog alle informatie over deze boeken, projecten, workshops en lezingen voor volwassenen en kinderen. Bezoekers kunnen bestellingen plaatsen en hun waardering over de projecten ingeven.

mockup talismanneke-be

Non-Profit Belgium

Non-Profit Belgium is ontstaan na de Tsunami in Zuid-Oost Azië.
Hun projecten situeren zich op diverse terreinen van gezondheid, welzijn, landbouw en onderwijs.

Met de website wil Non-Profit Belgium hun projecten en acties in de kijker zetten en bezoekers aanzetten tot steun.

mockup nonprofitbelgium-be

KLAAR VOOR EEN WEBSITE ZONDER ZORGEN?

Vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in.